Laura Pulju

@Noorajohanna

Tietoa minusta

Olen valmistunut Rovaniemeltä fysioterapeutiksi vuonna 2018. Ehdin työskennellä hetken aikaa Rovaniemellä kuntoutussairaalan fysioterapeuttina, kunnes elämä johti takaisin kotikonnuille tänne Sodankylään. Vapaa-aikani vierähtää pitkälti erilaisissa harrastuksissa. Koirien kanssa harrastan vauhdikasta agilityä ja muina vapaailtoina minut löytää useimmiten jäähallilta. Lisäksi toimin Revontuliopistossa liikuntatuntien opettajana, joten myös siellä allekirjoittanut heiluu syys- ja kevätkausina. Yksi tavoitteistani on saada ihmiset innostumaan jonkinlaisesta liikunnasta. Liikunnan hyödyt ovat kiistattomat ja sen avulla voisimme helpottaa ja ennaltaehkäistä erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia.

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset, -kokoiset ja -kuntoiset ihmiset. Suunnitellaan sinun tarpeisiisi sopiva fysioterapian sisältö. Vastaanotolleni voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman sitä. Useimpien vakuutusyhtiöiden maksusitoumus käy myös minulle, joten jos olet aloittamassa kuntoutusprosessia niin ota ihmeessä yhteyttä! Palvelut-osiosta löydät lisätietoa tarjoamistani palveluista.

Olen kouluttautunut vuonna 2021 työfysioterapeutiksi ja kehitän omaa ammattitaitoani monipuolisesti säännöllisellä kouluttautumisella. Työfysioterapeuttina uskon, että pystyn huomioimaan entistä paremmin eri alojen työn kuormittavuuden ja ottamaan sen huomioon fysioterapian sisällössä. Älä siis jää vaivasi kanssa yksin vaan ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla! Lisäksi löydät minut Instagramista ja Facebookista käyttäjänimellä @fysioterapeuttilaurapulju. Ota ihmeessä tilini seurantaan ja pysyt mukana siitä, mitä täällä milloinkin puuhastellaan.

Yhteydenotot/ajanvaraus

0405823551

tmilaurapulju@gmail.com

Käyntiosoite: Unarintie 13 B, 99600 Sodankylä