Laura Pulju

Tietoa minusta

Olen valmistunut Rovaniemeltä fysioterapeutiksi vuonna 2018. Ehdin työskennellä hetken aikaa Rovaniemellä kuntoutussairaalan fysioterapeuttina, kunnes elämä johti takaisin kotikonnuille tänne Sodankylään. Aloitin äitini jalanjäljissä yrittäjyyden vuonna 2019 ja tätä polkua lähdetään nyt rakentamaan.

Vapaa-aikani vierähtää pitkälti erilaisissa harrastuksissa. Koirien kanssa harrastan vauhdikasta agilityä ja muina vapaailtoina minut löytää useimmiten jäähallilta. Lisäksi toimin Revontuliopistossa liikuntatuntien opettajana, joten myös siellä allekirjoittanut heiluu syys- ja kevätkausina.

Vahva ja monipuolinen liikunnallinen tausta ajaa siihen, että olen innostunut kehittämään urheiluseurojen toimintaa myös täällä Sodankylässä. Monipuoliseen harjoitteluun ja erityisesti kehonhuoltoon tulisi ohjeistaa urheilijoita jo varhaisessa vaiheessa. Ennakoivat toimenpiteet ovat keino ehkäistä erilaisten vammojen syntymistä. Lisäksi kuntoutuminen ja vamman jälkeen takaisin lajiharjoittelun pariin siirtyminen voivat aiheuttaa päänvaivaa, näitäkin asioita kannattaa pohtia yhdessä fysioterapeutin kanssa.

Yhteydenotot/ajanvaraus

0405823551

tmilaurapulju@gmail.com

Käyntiosoite: Unarintie 13 B, 99600 Sodankylä